BAKKERIJ

De warmste bakker van het land vind je al sinds 1932 in Ieper. Bij bakkerij Versavel kan je terecht voor kraakverse en overheerlijke producten van topkwaliteit: daarvoor staan we garant.

We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig, met oog op kwaliteit waarop je kan vertrouwen. We bakken met verrassend heerlijke recepten die al generaties lang verrukkelijke smaken op jouw tafel toveren.

Heb je een voedselallergie? Neem contact op. Onze vakspecialisten helpen je graag.

BROOD

KOFFIEKOEKEN

PATISSERIE

BELEGDE 
BROODJES

Geen beter begin van de dag dan de geur van versgebakken brood op jouw ontbijttafel. Onze bakkers zetten hun ovens voor dag en dauw aan het werk om jou te verrassen met een uitgebreid assortiment brood. Welk soort brood je vandaag ook verkiest, bij bakkerij Versavel ben je zeker van een heerlijke keuze. Van bruin en wit tot volkoren, meergranen, synergie of waldkorn: wij bakken het met veel smaak en liefde voor jou.

Met hetzelfde vakmanschap bakt bakkerij Versavel voor jou net zo goed knapperige pistolets, heerlijk stokbrood en de zachtste sandwiches. Smakelijk!

Maak van je middagpauze een heerlijk moment met een vers belegd broodje van bakkerij Versavel. Een speciale gelegenheid? Ook voor receptiebroodjes kan je bij ons terecht.Een hekel aan wachten of een drukke middag? Bestel je broodje online via onze webshop.